Styl

Tip: Loreta Golf Club Pyšely

p18v2c62m4um0fvk2de1vm217sl12Nevíte, kam na golf? Loreta Golf Club Pyšely už má otevřeno a i díky mírné zimě je připravena poskytnout perfektní golfový zážitek již v půli března. Zárukou kvality hřiště je také jméno architekta Keitha Prestona, který stojí za designem mistrovské osmnáctky s parem 72 a celou stavbu osobně dozoroval. Tento britský golfový architekt má za sebou v České republice vysoce ceněné projekty Albatrossu a Ypsilonky.

Kdo se v Tatrách svlékl do bikin?

agta v bikinchV Jasné zima ještě rozhodně neskončila. Největší středisko Nízkých Tater stále nabízí vynikající sněhové podmínky a o víkendu odstartovalo sezónu jarního lyžování čtvrtým ročníkem oblíbené akce Bikini Skiing. Hromadný sjezd v bikinách se uskutečnil v sobotu pod Chopkem a zúčastnila se ho i celá řada českých tváří.

Tip: JEDINEČNÁ AKCE K OTEVŘENÍ E-SHOPU TEPfaktor!

9swl6qk-i1pasejwcxkhlsejalejwV TEPfaktoru je především cesta cílem, nejdůležitější je dobře se pobavit, uvolnit a sehrát. Nemusíte se bát ani pavouků, klaustrofobie, nebo toho, že nejste sportovní typ. U nás zatím na žádný odporný hmyz sahat nemusíte, stísněné prostory, kde byste se báli uvíznutí, také nenajdete a herní úkoly si vyberete dle svého gusta a kondice bez nutnosti splnit vše. Herní úkoly řešit v libovolném pořadí.

Oslavy sváteku Svatého Patrika v ČR znovu ve velkém, Petřín se rozzáří také zeleně a připojí se k celosvětovému Greeningu

petnsk rozhledna-foto eltodo citelumV rámci oslav se Praha a další města v CR podruhé připoji k celosvětovému projektu Greening, kdy po celém světě je v průběhu oslav irského svátku Svatého Patrika rozsvěcená nebo zeleně nasvicena řada budov a historických památek. Petřínská rozhledna bude "zelená " od středečniho večera 13.března až do ponděli 18.brezna. V neděli budou oslavy vrcholit svatkem Svateho Patrika, ktery je každoročně ve velkém slaven 17. brezna.

LET IT ROLL WINTER 2015

lir-lineup-ver3-pod-sebou-final-aktualizace-1423488077Už 27. února vypukne na pražském Výstavišti Expo zimní edice festivalu Let It Roll 2015. Kromě 13 zahraničních interpretů vystoupí na festivalu i zástupci domácí scény. Let It Roll bude hostit dva významné hráče na drum and bassové scéně, a to legendární noc Noisia Invites a britský label Viper Recordings. Prvními headlinery se stala Noisia a Insideinfo.

Česká premiéra kanadských Three Days Grace na Rock for People

three days graceDějištěm dlouho očekávaného prvního vystoupení kanadské rockově- postgrungeové čtveřice Three Days Grace před českým publikem se stane hradecká edice festivalu Rock for People. Tuzemským fanouškům se tato možnost naskytne v pátek 5. června, kdy vystoupí i další hvězdy jako Faith No More, Limp Bizkit či Hollywood Undead. Od 4. do 6. června se na šesti pódiích Rock for People vystřídá zhruba 100 tuzemských a zahraničních kapel, DJs a dalších uměleckých uskupení.

Češi si oblíbili gastrovíkendy - kam za dobrým jídlem

mpzn9hfptvurlfewxpgbgyvgvzyn2imus3mt59b8hywr5xankuyz5fgkw27dsod6wlxzhsyRáno si ve stylové restauraci vyberete z francouzské, bavorské či jiné speciální snídaně. Dopoledne se naučíte připravovat dobrou kávu nebo se vypravíte za jedlými rostlinami. Na oběd si dáte jídlo z čerstvých regionálních potravin a odpoledne se podíváte na jejich výrobu na farmy. Úroveň večeře zvýší ochutnávka rozmanitých druhů vín, hořící krb a tóny klavíru. Tohle je v poslední době vysněná dovolená mnohých Čechů. Gastrovíkendy jsou čím dál oblíbenější formou odpočinku.

Festival světla rozsvítí 20. a 21. února Plzeň videomappingem, světelnými instalacemi i interaktivními objekty

2ymifsuzzzalek9cmyq7f72qx2kVideomapping, světelné instalace, interaktivní objekty a další umělecká díla spojená se světlem ovládnou v pátek a sobotu 20. a 21. února Plzeň. Na mnoha místech podél řeky Radbuzy proběhne v rámci projektu Plzeň - Evropské hlavní město kultury 2015 Festival světla.

2. ročník Česko-Slovenského plesu.

cesko-slovensky ples 2014 - 4Krása, elegance, šarm, galantnost a gentlemanství – to vše vás čeká na události plesové sezóny roku 2015. 14. února v 18:30 se v Obecním domě v Praze uskuteční 2. ročník Česko-Slovenského plesu.

Strana 39 z 57