Styl Styl Psí den, který pobaví a pomůže.

Psí den, který pobaví a pomůže.

 havel_jpg_3_hotel

Dne 18.5. se v Centrálním parku na Lužinách bude konat již 8. ročník Psího dne. Nebude chybět potřebná osvěta, soutěže, z nichž nejnapínavější bude bezpochyby skok do výšky.

Hlavním cílem celé akce je nejen návštěvníky pobavit, ale především pomoci pejskům z útulků. Ty budou na akci nabízet pejsky k adopci, bude pro ně na místě sběrné místo, kam jim můžete přinést dary. Nebude chybět ani charitativní tombola plná hodnotných cen jejíž výtěžek půjde do kasiček útulkům. Akce začíná v 10:00 a během celého dne čeká návštěvníky bohatý program.

Ze soutěží je to skok do výšky, zábavný psí dostih, výstava adoptovaných psů nebo sraz ras. Oblíbená je také psí herna a agility. Celou akci také podpoří svou přítomností VIP osobnosti např. Václav Kopta, Anička Kadeřávková, Anežka Rusevová, TMBK se svými pejsky.

Pozvánka Václava Kopty a Barunky: https://www.youtube.com/shorts/SERrwmieWxM

Z doprovodného programu se diváci mohou těšit například na ukázku Bull Show pod vedením Daniela Žďárského, ukázky práce celních psů, hasičů či foto koutek. Sledujte webové stránky www.psiden.cz kde se najdete podrobné informace. FB událost: (20+) 8. Psí den s Prahou 13 | Facebook