Styl

Last Minute dovolená: Tipy co si sbalit do kufru na poslední chvíli

prince edward_island_golf_mdDovolené v režimu Last Minute jsou stále oblíbené. Dokazují to statistiky Asociace českých cestovních kanceláří a agentur, podle nichž se v loňské sezóně touto formou uskutečnilo více než 40 % zájezdů. A protože je léto v plném proudu, Last Minute nabídky vyhlíží stále více lidí. Jedinou nevýhodou je zkrácený čas do odjezdu, mnohdy je třeba vyrazit už druhý den. Času na balení kufrů tedy moc nezbývá. Víte, jak si sbalit během krátké chvíle, a které nezbytné vybavení nenechat doma, vydáte-li se k moři, do hor nebo na kolo?

Hraní golfu v exotických krajích je novým trendem

naAť už se tomuto populárnímu venkovnímu sportu věnují na profesionální úrovni, či si ho pěstují jen jako volnočasovou zálibu, někteří hráči jsou ochotní do luxusní zážitkové dovolené spojené s golfem zainvestovat nemalé sumy. Trend těchto exkluzivních zájezdů je na vzestupu a je čím dál oblíbenější i u nás. Současná nabídka je opravdu pestrá - vychází vstříc golfovým hráčům všech kategorií, i těm nejnáročnějším.

SEZNAM ŽÁNROVÝCH NOCÍ A LABEL NIGHT FESTIVALU LET IT ROLL OPEN AIR 2015

alirKompletní seznam žánrových nocí a label nights festivalu Let It Roll Open Air 2015. Kromě velkých labelů, jako Shogun Audio, Metalheadz, Playaz, Critical Music, Blackout, Eatbrain se na festivalu představí dalších sedm žánrových nocí.

4 tipy, jak v létě sehnat levnou letenku

07 nwave_galapagos_stillKdyž chcete levnou letenku, kupte ji o 3 měsíce dřív. Tak zní zásada zkušených cestovatelů. Co ale dělat, když potřebujeme odletět na poslední chvíli i v době letní sezony?

PREMIÉRA EATBRAIN NIGHT ODSTARTUJE FESTIVAL LET IT ROLL OPEN AIR 2015

aeatbraiEatbrain v současné době patří mezi nejprogresivnější neurofunkové labely a do budoucna se rozhodně máme na co těšit. Maďarský neurofunkový label Eatbrain bude mít svou vlastní noc na festivalu poprvé. Eatbrain night zahájí společně s Metalheadz night třídenní Let It Roll...

Přijďte si zahrát extrémní golf do Špindlu!

foto golfov turnaj 1Hrajete golf a nebojíte se extrémních horských podmínek? Vyzkoušejte si 19. a 20. června Extreme Golf Tournament ve Svatém Petru ve Špindlerově Mlýně. Naprosto ojedinělý zážitek vám poskytne desetijamkové „hřiště" na strmých sjezdovkách s převýšením více než 400 metrů.

Malta Jazz Festival

artworkLetošní ročník festivalu potrvá 4 dny a to od 16. do 19. července 2015, na místo tradičních tří večerů. Čtvrtý den bude nazvaný jako Commonwealth Jazz Day, podporovaný CHOGM Malta a diváci se mohou těšit na dva významné umělce - saxofonistu Soweta Kinch z Velké Británie, který vkládá do jazzu rap. DAlší umělec, basista Richard Bona z Kamerunu, je velmi populární v Paříži a New Yorku.

23 nejvychytanějších věcí na léto v přírodě

k9f6n71c5mn-zmoczsw6zxhlvvwrwsuqc6n0mm7f4juStan, který je jen o malinko lehčí než plechovka piva. Stan pro pět osob, který lehce nafouknete za minutu. Batoh, který složíte do dlaně. Vychytané solární nabíječky, recyklovatelné nádobí a bio příbory nebo expediční jídla. To vše a mnohem více najdete na Výstavě stanů a vybavení do přírody, která se koná až do 9. srpna v pražských Letňanech!

Švýcarský dětský den v Praze

a9Srdečně Vás zveme na Švýcarský dětský den, který se bude konat v neděli 31. 5. 2015 ve sportovně rodinném areálu Yard Resort (Ke Tvrzi 7, Předboj u Prahy).

Strana 37 z 57