Čechy a Slovensko

Čechy a Slovensko

Tip na dovolenou na horách - Leden ve Špindlu - více než 21 km sjezdovek, přes půl metru sněhu, mnohem levnější skipasy, festival ledosochání...

obtra4bfvtmpuvi80tiwpfo17igoxcifucfxm6mfgvwnahl94ntdccd3innmg5yf6q-ikdcPlánujete během ledna dovolenou či jen víkend na horách? Navštivte Špindlerův Mlýn. Největší krkonošské středisko slibuje lyžařům ideální sněhové podmínky. Těšit se můžete na více než jednadvacet kilometrů sjezdovek s více než půl metrem sněhu, minimální fronty, skibusy i parkoviště zdarma a výhodné skipasy pro držitele karty GOPASS. Do 21. ledna si tu zalyžujete od 435 korun na den.

Slovenské Tatry zasypal první sníh

hkd57yh5ipdw6hmjfzrakospra-xkeojfl0yo3m6ukhsn0kgtlktxu5dmgf66tzzn3vifyeNemůžete se dočkat letošní první lyžovačky? Dobré zprávy hlásí Vysoké Tatry, které zažívají od středy první sněhovou nadílku v nové sezóně. Díky dobrým klimatickým podmínkám jsou již zdejší resorty také pod palbou technického sněhu.

Mikukáš bude i letos nadělovat na lipenské Stezce

sksl zima 2Stejně jako minulý rok i letos mohou rodiny s dětmi oslavit mikulášský svátek na Stezce korunami stromů Lipno. Mikuláš, čert a anděl tu budou 6. prosince nadělovat hodným dětem dárky. Na děti, které jim zazpívají nebo řeknou básničku, čeká navíc sladké překvapení.

Sjezdovky ve Špindlu zasypal první sníh. Skiareál se připravuje na otevření zimní sezóny

spŠpindlerovské svahy se dočkaly letošní první sněhové nadílky. Naplno běží sněhová děla i nový systém zasněžovacích sprch. Připravte si proto lyže a snowboardy a pořiďte si novinku letošního roku - GOPASS, se kterým budete mít nákup skipasů pohodlnější a lyžování levnější! Oficiální otevření lyžařské sezóny Audi Ski Opening startuje již 12. prosince.

Soutěž DestinaCZe 2014 zná své vítěze

p5bmevzugmovsj93raggtmijifo2qpzy h6tku5dhuk8cmc80s06ijkb1iuedeaxm5nso4uPo loňském úspěšném startu soutěže o nejlepší turistické atraktivity Česka DestinaCZe 2014 uspořádala agentura CzechTourism její druhý ročník. Veřejnost v něm rozhodla o tom, že nejatraktivnějším místem v Česku je pro letošní rok nedostavěný gotický chrám Panny Marie v Panenském Týnci.

Zámky na Orlici, lákavé expozice i cesta do pravěku

z doudleby pristup.jpgPrávě hrady a zámky na řece Orlici jsou jedním z hlavních symbolů tohoto regionu a mnoho z nich nezavírá své brány ani s přicházející zimou. Řeku Divokou Orlici lze bez přehánění označit za českou Loiru, neboť stejně jako na slavné francouzské řece i zde najdete stará šlechtická sídla, doslova zámek za zámkem, navíc každý z nich nabízí zcela jiný a originální zážitek.

Adrenalin & Relax ve Špindlerůvě Mlýně

snmek 288Špindlerův Mlýn není jen o zimním lyžování či o letní romantice horských túr. Pokud mají návštěvníci města zájem, mohou využít nepřebernou nabídku celoročních sportovních a outdoorových aktivit včetně zajímavých adrenalinových atrakcí, které ve městě zajišťuje hned několik agentur v čele se známou společností Yellow Point.

Projekt CZECH THE LIGHT přiveze do Českého Krumlova moderní světelné umění

img 5212CZECH THE LIGHT, jedinečný kulturní projekt agentury CzechTourism, přiveze do Českého Krumlova moderní světelné umění!Diváci budou mít možnost na nevšedních místech města obdivovat po setmění světelná umělecká díla významných českých i zahraničních autorů.

Pravé Kamikadze v Aqualandu Moravia

4qovdn485weblrs82hvhlc1pjnfnm1ajfq2g0a00Obrovský aquapark Aqualand Moravia nalezneme v obci Pasohlávky v okrese Brno-venkov. Patří k nejmodernějším zábavním parkům s celoročním provozem na území České republiky.

Strana 50 z 60