Čechy a Slovensko Čechy a Slovensko Víkendový program s dětmi v Českém Krumlově

Víkendový program s dětmi v Českém Krumlově

96-mf5lfilqzsspa7zc0ifaxkr0ljqvnfjc2dujvlbdagl7n5b9q1lxzhvxi 5kb5yueddm
bshmgzjg-mzveolt0c-ovndbofualg4rc15roodka2qyu5vm2gxaupqj3jomfegfg6h0q40

Prožít příjemné nedělní odpoledne společně s dětmi, a přesto každý po svém, výtečně se najíst, napít a ještě se leccos užitečného naučit a nového dozvědět... Sen o ideální volnočasové aktivitě pro celou rodinu proměňují v realitu v hostinci Depo v Českém Krumlově.

V neděli 15. 3. od 14 do 17 hodin je v Depu na programu Orientální odpoledne. Přívětivý pan šéfkuchař naučí děti připravit smažené banány s karamelovým sirupem a až tuhle delikatesu společně uchystají a spořádají, čeká je ukázka orientálního tance se zajímavým povídáním.

A rodiče?

Originální hostinec Depo je vyhlášený nejen pravidelnými kulturně-společenskými akcemi a prvotřídními službami, ale také skvělým tankovým pivem a tradiční českou kuchyní. Zatímco děti budou vařit a bavit se, dospělí mohou nerušeně ochutnávat z lákavého menu. Vstup na Orientální odpoledne s mini kurzem vaření pro děti v Depu je zdarma!

Hostinec Depo v Českém Krumlově byl otevřen v dubnu 2014. Zážitek z posezení ve stylovém interiéru korunuje idylický výhled do zrenovovaného parku u českokrumlovského zámku. S letní terasou sousedí bezpečné dětské hřiště, vybavené atraktivními hracími prvky. Depo zkrátka patří k podnikům, kde jsou děti vítanými a ctěnými hosty, při návštěvě Českého Krumlova určitě stojí za to sem zavítat.