Evropa Evropa Nassfeld a celebrity

Nassfeld a celebrity

0dskxslppymwu19mrairgzxqlzyhdwtermws arbzjx9wdyhjrnnu_-sgdslng3gjqqz7ja

Na co se spousta Čechů nejvíce těší? Na tradiční opening ve slunném Nassfeldu v jihorakouských Korutanech. Tato událost se stala pravidelným zimním zážitkem, který spojuje nejen skvěle upravené a oblíbené sjezdovky, ale také vynikající gastronomii, wellness, apres ski a večerní zábavu.  

 

Mezi hosty letošního setkání patřil herec Martin Dejdar se svojí manželkou Danielou, synem Matějem a dcerou Sárou. Pobyt zde patří ke každoročním rituálům, protože toto místo miluje již dvacet let, ale takto se s rodinou sešel na dovolené až po půl roce. Vždy se rád zastaví v restauraci u Slováka, kde se konají pravidelné   diskotéky a večírky, na kterých se podílí, a také si u Martina Forgaše pochutnává na specialitách slovenské, rakouské a české kuchyně. U "Slováka" je vždycky dobře! Mj. jsem tam potkal Denisu Nesvačilovou. Do té doby jsem se neznali. Denisa je nesmírně vtipná, nejen že jsme spolu pak večer moderovali, ale zazpívali a nejeden kalíšek pozvedli“, dodal Martin Dejdar.

 

Právě Denisa Nesvačilová, která přijela s maminkou Romanou Malenickou, si pobyt neskutečně užila a snažila se zrelaxovat po náročných dnech natáčení. Po dvou letech se postavila na snowboard, a přestože čelila častým pádům, neztrácela dobrou náladu a z plných sil bojovala. „Válím se myslím statečně, takže si tady potvrzuji, co jsem potvrdila za poslední dobu mnohokrát, že když člověk spadne, tak má říct „do pr..le“, zvednout se a zase jet s úsměvem od ucha k uchu. Tak tu statečně bojují a myslím si, že jsem dobrou kulturní vložkou pro ostatní. Jen doufám, že nebudu samá modřina, aby mně pak při natáčení nemuseli celou maskovat krémy “, dodala s úsměvem Denisa. Co ji však rušilo v užívání nádherného počasí a sjezdovek, bylo časté telefonování. Kdo jí tak často volal, ale nechtěla prozradit. „Tak samozřejmě, že mně volají především pracovně, ale některé hovory až tak pracovní nejsou“, dodala šibalsky Denisa s tím, že pravým důvodem byla především práce, což malinko rušilo tu nádhernou atmosféru. Tento rok to však má s nadsázkou vymyšlené jinak. Řekla jsem si, tento rok budu pracovat míň za víc peněz“, zmínila Denisa s tím, že chce mít více času především na rodinu a kamarády.

 

Celý pestrý program openingu připravili manželé Vendy a Petr Kopalovi z CKPK. Díky nim se všichni mezi sebou znají a vše co se šustne je naprosto bezprostřední.

 

Denisa i její maminka Romana byly ubytovány v hotelu Gartenkofl hned u lanovky. Posteskly si, že na sebe normálně nemají moc času a zde se konečně společně mohly vyřádit nejen na sjezdovkách, ale také poznat nové lidi a načerpat síly. „Užívám si, že mě s sebou Denisa vzala a že jsme spolu mohly být čtyři krásné dny. V Praze na sebe nemáme vůbec čas. Všechno je tady nádherné, krásné ubytování, nádherné sjezdovky, upravené tratě, výborné jídlo, super parta i další lidi. Vždycky byl můj sen bydlet přímo v hotelu u sjezdovky, teď se mi to poprvé splnilo. Ráno vstanu, jdu na bohatou snídani, obléknu se a hned jsem po pár metrech na sjezdovce a nemusím nikam dojíždět“, svěřila maminka Denisy, která si společně s dcerou ráda dopřávala např. středomořské lahůdky přímo v hotelu, wellness, kde o ně bylo královsky postaráno. Obě jsou brutálně akční a u žádné zábavy nesměly ani jedna chybět. I díky nim se večerní diskotéky protáhly vždy dlouho do noci. Na nich měla Denisa zakázáno prozradit, že Romana je její maminka a musela jí říkat křestním jménem.

 

Martin Dejdar, pravidelný návštěvník Nassfeldu si více než dvacet let užívá výhod tohoto místa, kde zná každý kout. S rodinou nikam nespěchá, nemusí nic vymýšlet, prostě ví, kde se dobře nají, kde si zasportuje, oddychne a kde stráví nezapomenutelný čas.

A co si všichni hosté přáli? Hned jak to půjde se opět zde setkat, užívat a odpočívat.

Foto: archiv CKPK