TRAVELNEWS.CZ

Wellness Wellness TIP: Vyrazte na Aquapalace RUN a užijte si maximální porci zábavy s celou rodinou

TIP: Vyrazte na Aquapalace RUN a užijte si maximální porci zábavy s celou rodinou

vodaa

Běh. Pro někoho oblíbená činnost i relaxace, pro jiného nuda nebo jen způsob, jak shodit přebytečná kila. V Aquapalace v Čestlicích však půjde o něco úplně jiného. V areálu Vodního světa se uskuteční naprosto originální závod, do kterého se s radostí zapojí i ti, kteří běhu příliš neholdují. Cílem tentokrát není jen nejlepší výsledek, ale hlavně zažít maximální porci zábavy, a to třeba s celou rodinou.

V sobotu 23. září proběhne v Čestlicích netradiční závod Aquapalace RUN s překážkami ve vodním stylu. Trať dlouhá 1 km nabídne celkem 10 překážek. Těšit se můžete na 30m dlouhou skluzavku, vodní bazének nebo překonání bohaté pěny. Běh je určen pro všechny věkové kategorie, takže si den plný zábavy můžete vychutnat i s vašimi ratolestmi. Sebe nebo klidně rodinu můžete navíc obléct do funny vodních kostýmů.

Nejoriginálnější kousky budou odměněny lákavými cenami. „Pro naše návštěvníky jsme připravili netradiční závod Aquapalace RUN, který nemá v České republice obdoby. Bude se jednat vůbec o první ročník unikátního běhu, jehož cílem je pobavit celou rodinu. Těšíme se na malé i velké závodníky," říká Dominika Longauerová, event manažerka Aquapalace.

Registrace je možná v čase od 10:00 do 13:00 hodin, běh startuje v 14:00 hodin. Bohatý program plný zábavy a adrenalinu však ovládne Aquapalace po celý den. Dále na vás čeká hudební show Josefa Vágnera a Jakuba Ondry, taneční představení AQUAdancers, vodní bomby, zumbashow, tombola a mnoho dalšího pro děti i dospělé.

Neseďte doma a dejte si s námi crazy Aquapalace Run s překážkami ve vodním stylu! Cíl je jasný: užít si co nejvíce zábavy!