TRAVELNEWS.CZ

Wellness

Vyrazte cvičit - Let’s be Active

zakharova rodkin_francesca_photo by alain hanelRozhýbat Česko a být fit, to je cíl Aquapalace Praha, který aktivně podporuje projekt Let´s be Active. Nejen po celý podzim vyzkoušíte nové druhy cvičení, získáte další motivaci pro zdravý životní styl pod dohledem zkušených trenérů, ale také vás čeká zábava a získáte i nové přátele, kteří budou mít stejný cíl a motivaci. Projekt Let´s be Active probíhá pod záštitou České komory Fitness.

Světoví sauneři budou k vidění v Praze. Startuje 7. ročník Saunafestu 2019

01sstaen soubor 4Saunerská elita z 15 zemí, například z Hawaie, Norska, Itálie či Malajsie, přijíždí do Česka, aby zde představila to nejlepší ze současného saunového umění. Svá exhibiční vystoupení předvedou saunamistři u příležitosti 7. ročníku mezinárodně uznávaného festivalu Saunafest2019.

Česko má první tobogán s virtuální realitou ze Silicon Valley

 bsc1090Češi mohou cestovat do vesmíru nebo se vydat na průzkum nebeské oblohy. Umožní jim to celosvětově první zařízení spojující vodní atrakci a virtuální realitu VR SLIDE. Převratná forma vodní zábavy pocházející ze Silicon Valley, světového centra IT a technologického průmyslu, byla dnes slavnostně pokřtěna za účasti zástupce dodavatele technologie a VIP osobností ve Vodním světě Aquapalace Praha, které je současně jediným aquaparkem v tuzemsku nabízejícím ojedinělý zážitek.

Pravý piknik uprostřed magické síly labyrintů

depositphotos 156750292_originalČlověk stále hledá a velice rád nachází. Dnes i v minulosti. Možná právě z toho pramení obliba mystických, tajemných míst, kde se můžeme zahloubat do své duše a přitom se potom dobře najíst. Lze vůbec podobné věci spojovat? Zcela jistě. Člověk tak činí od nepaměti. Labyrinty tu stojí a stály. A to jak pro zábavu, tak pro poučení, povznesení, nalezení nebo očištění. Historicky vznikaly na místech se zvláštní energií.

Pozvánka: Lázeňské oslavy

101 dsc9145Jedny z nejstarších moravských lázní, Lázně Teplice nad Bečvou, zahájí 12. května svoji 465. lázeňskou sezónu. Pro návštěvníky je již tradičně připraven bohatý kulturní program - soutěže pro děti i dospělé, koncerty skupin Light & Love, Neřeš, Portless s Kryštofem Michalem, vystoupení folklórních souborů, sokolníci, letečtí modeláři nebo slack show.

Leden v Aquapalace Praha je měsícem detoxikace

813qnpobsml. sl1500_Jestliže se chcete po Vánocích vrátit do formy, anebo letos konečně získat vysněnou postavu, je správný čas na detoxikaci. Pokud se nechcete trápit krutou hladovkou, vyzkoušejte účinnou očistu, která bude pro tělo zaručeně příjemnější. Wellness odborník radí, jak na to.

TIP: Vyrazte na Aquapalace RUN a užijte si maximální porci zábavy s celou rodinou

vodaaBěh. Pro někoho oblíbená činnost i relaxace, pro jiného nuda nebo jen způsob, jak shodit přebytečná kila. V Aquapalace v Čestlicích však půjde o něco úplně jiného. V areálu Vodního světa se uskuteční naprosto originální závod, do kterého se s radostí zapojí i ti, kteří běhu příliš neholdují. Cílem tentokrát není jen nejlepší výsledek, ale hlavně zažít maximální porci zábavy, a to třeba s celou rodinou.

Breath-Taking Downhill Action in Saalfelden Leogang

ucimtbdhiweltcup tahnee.seagrave_01_by_stefanvoitlSaalfelden Leogang greeted riders and fans with cloudless skies, hot temperatures and a 2.6-kilometer-long high-speed track, the 'Speedster'. After the first two UCI Downhill Mountain Bike World Cups of the season were heavily affected by the weather, the hot and dry conditions in Leogang provided riders and teams with a welcome change. With reigning World Champion, World Cup Overall Winner and defending Leogang champion Rachel Atherton (GBR) out with a shoulder injury and Aaron Gwin (USA) chasing the Leogang hat-trick, the stage was set for one of the most dramatic World Cups of the season.

Mistrovství ČR v jízdě na toboganech

adscn4217Moderátor a herec Jakub Štěpán zahájil v sobotu 27. května v Aquapalace Praha sedmý ročník Mistrovství ČR v jízdě na toboganech. Návštěvníci si mohli užít nejen závodní klání, ale i bohatý doprovodný program v podobě soutěží a speciálních animací.

Strana 3 z 8