TRAVELNEWS.CZ

Top Hotely

Tripadvisor ocenil hotel Constance Belle Mare Plage

Renomovaný a světově uznávaný cestovatelský portál tripadvisor.com s potěšením předal ocenění „Certificate of excellence“ hotelu Constance Belle Mare Plage. Certifikát je předáván na základě objektivního a dobrovolného hodnocení uživatelů portálu, který daný hotel navštívili.

Za podzimními barvami do Turracher Höhe

am-hotel-hochschober-seebad highRanní mlhy navozují mystické nálady, barevné listí šustí při procházkách pod nohama, čerstvý větřík fouká kolem jezera, ale přesto ještě není taková zima, aby okouzlující jasné podzimní dny nelákaly pobýt v přírodě a kochat se podzimními barvami.

Prezentační odpoledne - workshop v hotelu Morris

ijeďte si odpočinout DO LIBERECKÉHO KRAJE! NORTH BOHEMIA CONVENTION BUREAU , o.p.s. Vás zve na: PREZENTAČNÍ ODPOLEDNE - WORKSHOP ve čtvrtek 13. září 2012 od 16.00 hodin v Hotelu Morris**** Česká Lípa.

Od oltáře do PIVOTELU?

 igp6185Hrad Karlštejn zlákal nejednu nevěstu a ženicha svým kouzlem historie a nádherného prostředí k vyslovení svého „ANO“. Okolí Karlštejnska však skrývá další unikátní skvost v podobě prvního PIVOTELU na světě, jež jistojistě stojí za návštěvu a ochutnání jedinečného piva MMX.

Evropské metropole trochu jinak

Článků o památkách ve velkých světových i evropských městech jste už určitě četli spoustu. Rady, kam se podívat, co určitě nepropásnout a na co si dát pozor, byste mohli rozdávat jako ostřílení průvodci. Pojďme se teď ale společně podívat na to, co o Berlíně, Vídni nebo Budapešti v turistických průvodcích možná vůbec nenajdete.

Odpočiňte si v idylickém Údolí Bratrouchov

udoli bratrouchov-bazenDlouho a netrpělivě očekávaná dovolená je za vámi, ale vy se přesto necítíte odpočatí a zrelaxovaní? Anebo se na dovolenou teprve chystáte, ale už teď se obáváte stresu z dlouhých kolon a dopravních omezení, únavy z přemíry sluníčka, lidí a komárů, komplikací s nevyzpytatelným počasím?

Horské léto v údolí Stodertal

Fascinující přírodní scenerie, majestátní horské kulisy – to je kouzelná horská krajina údolí Stodertal v Národním parku Kalkalpen v Horním Rakousku, která je jako stvořená pro nezapomenutelnou dovolenou. Uprostřed kvetoucích letních luk a mohutných horských hřbetů nabízí čtyřhvězdičkový Relax- & Wanderhotel Poppengut ve středisku Hinterstoder pravé přírodní zážitky a skvělý odpočinek.

Reiter’s Burgenland Resort – resort plný pohody

V jedné z nejslunnějších oblastí Rakouska, v jižním Burgenlandu, leží nedaleko lázeňského střediska Bad Tatzmannsdorf velký prázdninový komplex Reiter's Burgenland Resort. Součástí jsou dva zajímavé hotely: pětihvězdičkový Reiter’s Supreme Hotel a čtyřhvězdičkový hotel Avance, který je určen výhradně pro rodiny s dětmi.

Speciální balíček pro motorkáře v Dětenicích

stredoveke pokoje 2Zámecký resort Dětenice přichystal pro drsné muže a krásné ženy milujících své dvoukolové rychlé stroje speciální motorkářský balíček. Jaro se kvapem blíží a nejen mužské osazenstvo se těší, až vyndá ze svých garáží dvoukolové stroje, pod jejichž kapotou se skrývá mnoho divokých koní. Milovníci silných strojů mohou nyní využít speciální balíček pro motorkáře, který pro ně připravil Zámecký resort Dětenice.

Strana 8 z 9