TRAVELNEWS.CZ

Svět

Svět

5 tipů na last minute dovolenou: za romantikou na Sicílii, za dobrodružstvím na Kypr

zfexiomtr64vg2f jwy19eazsxgs-k7wwirat_ndrekVzdát se letního odpočinku u moře nemusejí ani ti, kteří nestihli objednat zájezd včas. Řada hotelů nabízí místa i na poslední chvíli a většinou i za skvělé ceny. Pokud se tedy dnes rozhodnete vyrazit, zítra už můžete lenošit na pláži. A navíc třeba i za polovinu původní ceny. Přečtěte si naše tipy na last minute zájezdy, na které se vyplatí vydat.

Tunisko přijalo po teroristickém útoku mnoho bezpečnostních opatření, MZV ČR své doporučení k cestám do Tuniska zatím nemění

3 asimina suites hotel jul 10 - lifestyleTuniská vláda přijala po útoku ve městě Sousse mnoho opatření s cílem zajistit bezpečnost turistů. MZV ČR své doporučení k cestám do Tuniska zatím nemění.

Světový pohár se definitivně vrací do Jasné v Nízkých Tatrách

foto 1.2654929Do Jasné se v březnu 2016 vrátí nejlepší lyžařky světa. Na Chopku se po 32. letech bude konat Světový pohár žen v alpských disciplínách v obřím slalomu a speciálním slalomu. Lyžařské středisko Jasná Nízké Tatry navštívili 11. a 12. června inspektoři z Mezinárodní lyžařské federace FIS v čele s hlavním ředitelem Světového poháru žen Atle Skaardalem, ředitelem pro technické disciplíny Markusem Mayrem a operativním manažerem Andreasem Kronnerem, kteří prověřovali připravenost střediska na Chopku na uspořádání této významné sportovní akce.

Objevte Maroko

4axqiwkxhhpdkmemxzmbahlgznhibpjz3 -mtabyl-c_csqs7_z0qr-kKilometry pláží, majestátní Atlas, sultánská výstavní města, klikaté mediny, Sahara, tajemní Berbeři - s tím vším i s mnoha dalšími pozoruhodnostmi se můžete seznámit při návštěvě Maroka.

Tunisko: Krásné pláže a pohodová dovolená

monastir-86Chcete si dopřát exotickou dovolenou, procházet se po nekonehladině? Tunisko by pro Vás mohlo být tou správnou dovolenou, ať už se rozhodnete pro pobyt u pobřeží, či dáte přednost poznávání místní krajiny a kultury.čně dlouhých plážích, zavítat do pouště a nechat se okouzlit místní architekturou, kuchyní a to vše v cenově přijatelné.

Nejoblíbenější destinace pro rok 2015

miamiPřinášíme vám žebříček sedmi měst, která budou v následujícím roce pro Čechy těmi nejžádanějšími. Spousta z nich se drží v žebříčcích popularity dlouhodobě.  

Isla Saona a tropické ostrovy Dominikánské republiky

isla saonaPobřeží Dominikánské republiky obklopuje několik jedinečných ostrůvků. Rajská Isla Saona, reklamní Cayo Levantado, korálový Cayo Arena, nebo ostrovy Los Haitises protkané hustou sítí jeskyní s indiánskými malbami přímo vybízejí k poznání a aktivnímu odpočinku.

Z indonéské džungle do australského vnitrozemí

foto 1Emirates zve rodiny s dětmi v neděli 31. května do Zoo Praha na den plný zábavy a dobrodružství. Český tým Emirates si pro malé návštěvníky připravil speciální dobrodružnou výpravu kolem světa. Děti budou mít možnost v různých destinacích plnit speciální úkoly a vyhrát zajímavé ceny včetně celoroční vstupenky do pražské zoo pro celou rodinu. Zábavně-vzdělávací den se uskuteční u příležitosti Mezinárodního dne dětí.  

Do indického Orient Expresu nastoupíte poprvé i z Česka

deluxe-cabin-3Vydejte se na nezapomenutelnou jízdu královským vlakem po Indii. Přezdívá se mu „palác na kolejích" a symbolicky odkazuje na slavnou kariéru věhlasného Orient Expresu. Navštívíte atraktivní památky, z nichž mnohé patří do seznamu UNESCO, i krásné národní parky se vzácnými zvířaty. Jak vlastně takové cestování vypadá a co můžete od vlaku očekávat?

Strana 26 z 35