Styl Styl Tip z Praha Září: Večer pro otrlé tanečníky – 27. 9. na Výstavišti!

Tip z Praha Září: Večer pro otrlé tanečníky – 27. 9. na Výstavišti!

0gqkfe

The Tap Tap, Vítkovo kvarteto, comeback skupiny Sloky se zpěvačkou Janou Plodkovou i s kapelníkem Markem Taclíkem a řada hostů v nečekaných rolích na Večeru pro otrlé tanečníky v neděli 27. září od 16 do 22 hodin na Výstavišti v Praze – Holešovicích. Své 30 narozeniny zde navíc oslaví časopis Reflex.

Tak tohle rozhodně chcete vidět, slyšet… zkrátka zažít! Večer pro otrlé tanečníky nabídne nejen výtečnou zábavu, ale především příležitost pomoci kapele The Tap Tap, která se kvůli covidové krizi potýká s vážnými existenčními problémy.

„Z původně plánovaného koncertu Zachraňte The Tap Tap vyrostla akce většího rozsahu. Je to jeden střípek do letošní mozaiky, kdy tu neprobíhají akce, které měly být, a probíhají akce, které neměly být. Jednou z nich bude právě Večer pro otrlé tanečníky. Přijďte si zatančit, promluvit s přáteli a občerstvit se, než přijde říjen. Zima bude dlouhá a podzim taky,“ zve David Gaydečka, jeden z iniciátorů akce Praha Září, pořadatel festivalů United Islands of Prague a Metronome Prague.

Večer pro otrlé tanečníky je součástí velkolepého třídenního finále festivalu Praha Září, které 26. 9. odstartují Monkey Business a 28. 9. završí Jediný pražský koncert skupiny Lucie. V neděli 27. 9. od 16 hodin v areálu Praha Září vystoupí Veteráni studené války, Pink Floyd revival, Benefit – Dan Horyna. Závěr na hlavních scénách bude patřit absolventům a studentům Jedličkova ústavu s kapelíkem Šimonem Ornestem a jejich The Tap Tap společně s proslulým Vítkovým kvartetem. A tuhle neodolatelnou kombinaci posílí ještě exkluzivní hosté! Předtančení v rámci svého comeback turné, které sestává z jednoho jediného koncertu – právě na Praha Září, si přichystala kultovní hudební skupina Sloky. Na ten nejkvalitnější playback zahrají a zazpívají členové souboru Jana Plodková, Jakub Wehrenberg, Marek Taclík, Tomáš Měcháček a Marek Brodský.

Praha Září Třítýdenní slavnost Praha Září od 8. do 28. září proměnila Výstaviště v Praze – Holešovicích v prostor s několika multifunkčními scénami. Během dvaceti dnů se tady se svým programem vystřídají největší pražské festivaly Designblok, Febiofest, Letní Letná, Metronome Prague Music & Arts Fair, Pražské jaro, Signal festival, United Islands of Prague. Akce Praha Září vznikla za podpory partnerů, hlavního města Prahy a Výstaviště Praha s cílem podpořit umělce, dělat radost divákům a společně oslavit návrat kulturního a společenského života. Areál Výstaviště je po celou dobu trvání Praha Září rozdělen na několik oddělených sektorů a přizpůsoben aktuálním vládním nařízením, tak aby splňoval veškeré hygienické a kapacitní podmínky.

Účast na festivalu Praha Září si zajistíte bezplatnou registrací na www.prahazari.cz nebo nákupem vstupenek na www.GoOut.cz. Základní akreditace je povinná a zdarma, stříbrné a zlaté akreditace jsou zpoplatněny. Podporovatelé akce a držitelé

stříbrných akreditací na celé Praha Září mají všechny placené vstupenky o 20 % výhodněji a rezervace jednotlivých akcí, které jsou zdarma, v přednostním režimu. Držitelé zlatých akreditací pak mají všechny vstupenky zdarma. Více informací o vstupenkách a akreditacích naleznete na www.prahazari.cz/akreditace-rezervace.