TRAVELNEWS.CZ

Styl Styl Metronome Prague oznamuje kvůli koronaviru nový termín v září

Metronome Prague oznamuje kvůli koronaviru nový termín v září

staen soubor 2

V reakci na současnou situaci a všechna nouzová opatření přijatá státem proti šíření koronaviru jsme se rozhodli posunout termín konání festivalu Metronome Prague. Nechceme, aby nám všem koronavirus zničil celou show. Proto jsme 5. ročník festivalu odložili a akce se odehraje ve dnech 17. až 19. září 2020 na stejném místě, na pražském Výstavišti.

Vítáme všechna mimořádná opatření, která se dnes dějí. Zdraví a bezpečnost hudebních příznivců, umělců, členů organizačního týmu a dalších lidí, kteří jsou do realizace Metronome Prague zapojeni, jsou pro nás na prvním místě.

Na přípravu festivalu jsme již vynaložili mnoho úsilí a energie. Vyjednávali jsme se stovkami umělců, interpretů z ČR i ze světa. Připravovali jsme festival se spoustou komerčních partnerů i institucí v čele s hlavním městem Prahou. Pro rozšířený třídenní Metronome jsme nachystali zcela unikátní program. S novým termínem z něj vyroste pro všechny ještě magičtější zážitek.

Veškeré zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti. Těm, kteří se v září akce nebudou moci zúčastnit, nabídneme od poloviny dubna možnost vrácení peněz.

Chraňte se navzájem, myjte si ruce a pokaždé, když si je budete znovu mýt, myslete na to, kolika lidem tím pomáháte.

Metronome a kouzlo hudby nic nezastaví!

Další informace vám poskytneme v dalších zprávách na našich stránkách, na sociálních sítích nebo na oficiálním webu www.metronomeprague.cz

Držme si palce a opatrujme se.

Organizátoři Metronome Prague

O Metronome Prague:

Metronome Prague je první mezinárodní hudební a umělecká událost konaná v Praze, která nyní zve na 5. ročník. Organizátoři akce si kladou za cíl oslovit všechny věkové i žánrové posluchačské skupiny. Sází na aktuální dění v progresivní hudbě, ale neopomíjí ani stále živou klasiku různých žánrů. Dramaturgie této akce nezapomíná na tuzemské účinkující, kteří zde mnohdy nabízí unikátní program, jakým byl například návrat Sexy Dancers nebo spojení J.A.R. a gospelového sboru Maranatha či Ivana Krále s Jiřím Suchým. Za první čtyři roky, ještě když událost působila pod svým původním názvem Metronome Festival Prague, tuto akci navštívily hvězdy, jako jsou Kraftwerk, Primal Scream, Liam Gallagher, Morcheeba, Sting, Iggy Pop, Foals, Chemical Brothers, Kasabian, Tom Odell, Ella Eyre, David Byrne, John Cale nebo Massive Attack. Z tuzemské scény vystoupili Ohm Square, Floex, Ille, Tata Bojs 30, David Koller s Katarzií, comeback Sexy Dancers a další interpreti. Na loňský ročník, v létě 2019, zavítalo bezmála 20 000 návštěvníků.

V tuto chvíli je možné si zakoupit třídenní vstupenky za 2 290 Kč, jednodenní na čtvrtek za 1 190 Kč a jednodenní na pátek nebo sobotu za 1 590 Kč. Kromě třídenních VIP vstupenek za 4 290 Kč lze také zakoupit VIP jednodenní vstupenky na libovolný den za 2 890 Kč.

I letos bude možné zakoupit si různé druhy vstupenek, včetně vstupenek pro náročné se vstupem do VIP zóny s vlastním barem a pohodlným zázemím. Akce se bude konat znovu na Výstavišti, kde je možné poslechnout si koncert jak na open air stage, tak si na něj zajít na menší zastřešenou scénu. Pro pohodlí návštěvníků je zde dostatek míst k sezení. Letos vůbec poprvé bude Metronome Prague plně podporovat pouze elektronické platby, ať už kreditní či debetní kartou, nebo Apple Pay a Google Pay. Další jména zajímavých pozvaných kapel oznámí pořadatelé události již brzy. Proto využijte této příležitosti a kupte si své vstupenky za zvýhodněnou cenu již teď, a to na stránkách www.metronomeprague.cz a v předprodejní síti GoOut.cz. Letošní léto zakončíme s Metronome Prague!