Styl Styl Kontrolní seznam pro dovolenou v přírodě

Kontrolní seznam pro dovolenou v přírodě

0mostbau

Pokud dáváte přednost před exotickými kraji dovolené v tuzemsku, čtěte dále. Pobyt na chatě či chalupě uprostřed přírody je nádherný, ale samozřejmě vyžaduje také odpovídající přípravu. Připravili jsme pro vás kontrolní seznam plný skvělých vychytávek i inspirace, abyste si mohli letní dovolenou v přírodě užít bez omezení.

Nejprve to všechno zabalit

Abyste měli všechny nezbytné dovolenkové propriety řádně uložené a v cíli své cesty i pohromadě, sáhněte po kvalitní cestovní tašce, která vše spolehlivě ochrání během jízdy autem. Velikost takové tašky určujeme podle objemu litrů s tím, že kvalitní cestovní tašku většího objemu pořídíte s přehledem za cca tisíc korun. Nápoje bezpečně přepravíte v chladicím boxu, který je ideální pro použití v autě a při kempinku. Hodit se vám bude ale třeba i při běžných nákupech.

Kvalitní chladicí box seženete v řádech tisícikorun. Na kratší vzdálenosti vám dobře poslouží i speciální kempinková chladící taška, kde se pořizovací náklady pohybují v příjemných stokorunách.

Ve stanu jako pětihvězdičkovém hotelu

Udělejte si ze stanu pohodlné místečko a nebude vás to stát více, než víkend v pětihvězdičkovém hotelu. Ideální pro outdoorové nadšence je samonafukovací karimatka vybavená podhlavníkem. Je velmi lehká, skladná, perfektně izoluje od chladu i drobných nerovností. Za pětistovku se vyspíte i venku jako v parádním hotelu. Pokud vyrážíte jen na kratší cestu do přírody a nechce se vám s sebou brát stan a řešit jeho stavění, následné čištění a skládání, přespání v autě je jednoduchým řešením.

Nezapomeňte ani na powerbanku, abyste mohli zachytit do svých telefonů všechny krásné okamžiky. Kvalitní powerbanka je otázkou sto korun. Ať už v přírodě, na chatě či chalupě, ruční svítilna se bude hodit vždy. Investici do svítilny nepodceňujte, na místě totiž zjistíte proč. Existují skvělé celokovové ruční LED svítilny s vysokým světelným výkonem i funkcí zoom, díky které usměrníte tok světla do kuželu nebo do dálky.

Posaďte se a pochutnejte si

I v přírodě se můžete pohodlně posadit a uvařit si vynikající oběd či večeři. Praktický skládací stůl s vestavěnými lavicemi je jako stvořený pro kempink, využití najde ale i na party či zahradě. Pohodlně ho složíte do přepravního kufru. Lenošit můžete na sympatickém skládacím křesílku. K přípravě trampských pochoutek využijete kempinkovou sadu nerez nádobí nebo jednorázový grill, k servírování praktickou zase sadu kempinkového nádobí.

Letos jednoduše nenechte nic náhodě a vybavte se do přírody, na chatu i chalupu praktickým vybavením.