TRAVELNEWS.CZ

Hlavní stránka

Užijte si dovolenou v klidu a včas se připravte na plánované výdaje. Nepodceňujte bezpečnost.

jv indie palmyPo dvou covidových letech se letos téměř polovina Čechů chystá v létě na dovolenou do zahraničí. Před cestou je třeba zvážit, jak budeme na dovolené platit, co pro nás bude nejvýhodnější, jak se vyhnout zbytečným poplatkům, a podle toho se na cestu připravit. Je třeba myslet i na bezpečnost svých peněz. Česká bankovní asociace proto připravila pár rad, které se mohou při cestách do zahraničí hodit.

Vsaďte na agroturistiku a užijte si víkend v krásném prostředí ekofarmy!

xj05rqy2tr39akvxmyiy6tz37gdcz6rqv3bhsmyiy7tpzkx0b2infka1il9sqzrlb82g11kLámete si hlavu nad tím, kam vyrazit s dětmi během parných víkendů? Namísto městských výletů vsaďte tentokrát na pobyt v přírodě. Právě v tomto období je na něj ten nejlepší čas! Vyrazte na ekofarmu, načerpejte potřebnou energii a poznejte agroturistiku v celé své kráse.

Aktuální informace k situaci na hraničních přechodech

 loucen 2016_mwecker__033V článku naleznete informace o aktuální situaci na hraničních přechodech

Lyžařská sezóna 2021/2022: aktuální doporučení

spinNíže uvedené podmínky mohou být změněny a zpřísněny v důsledku zhoršeného vývoje epidemie covid-19. Důrazně proto doporučujeme, abyste se před odjezdem seznámili s hygienicko-epidemiologickými podmínkami v místě, do něhož hodláte cestovat. Za tímto účelem  doporučujeme kontaktovat ubytovatele a navštívit webové stránky turistické oblasti, v níž hodláte pobývat.

Koncert na horách v Rakouských Korutanech

spinPorotkyně z 9. řady pořadu ČESKOSLOVENSKO MÁ TALENT, zpěvačka Marta Verner Jandová, si dlouhé sezení v křesle porotců kompenzuje na zasněžených kopcích ledovce Mölltal. Role se tentokrát otočily. Marta byla na pódiu a svým vystoupením otevírala letošní lyžařskou sezónu, která u našich jižních sousedů začíná už na konci října.

Strana 5 z 54